Gürhan Bungalow Adrasan
All Information About the Facility
Are you ready to discover Gürhan Bungalow Adrasan hotel located in Adrasan, one of Antalya's favourite holiday destinations? With its unique nature, peaceful atmosphere and comfortable accommodation options, this bungalow hotel offers a great getaway for travellers. In this article, I will share information about this special facility and give you the tips you need to reach important details such as prices. Let's start!
Gürhan Bungalow Adrasan Hotel
Gürhan Bungalow Adrasan, located among the fascinating landscapes of Antalya, offers a holiday experience intertwined with nature. It is very pleasant to watch the sunrise every morning and start the day with a warm breakfast. Bungalows are waiting for their guests with both comfortable and stylish design.
Our bungalow hotel is an ideal choice for travellers looking for a peaceful holiday. The time you spend in comfortable rooms allows you to get away from stress and fatigue. It is a truly unique experience to relax by listening to the sounds of nature in an environment where you will feel at home.
The activities here are also remarkable. There are great opportunities to sunbathe on the beach, take nature walks or explore the historical sites in the region. There are also many restaurants in the vicinity to taste local delicacies.
If you are looking for a quiet and nature-intertwined place in your holiday plans, Gürhan Bungalow Adrasan is for you. For more information and detailed prices, you can contact us using the contact number. Don't forget to check out the price list tab not to miss this unique experience!
Features
Services Offered by the Facility








Conditions
Basic Rules and Conditions of the Facility
All listings on our site are integrated with otelz.com. It is not possible to make a direct reservation through our site.
We direct you to otelz.com to make a reservation and see current prices.
Check/in: 14:00 and before
Check/out: 12:00 and before
Age Restriction: +18 Under age is not accepted
Tourism Document Number: 1
Pet: Consult
Cigarette: No Smoking
Children: Free for children up to 6 years old
Comments
Comments by Guest
@Misafir
Artık Adrasan diyince düzelecek; Havası, anlatımı, mükemmel denizi ve tabii ki GÜRHAN BUNGOLOW gelecek :) 10 günlük tatilin keyfini doyasıya çıkardığımız, İstanbul'a gitmek istemediğimiz sessiz, huzurlu, temiz kısacası mükemmel bir işletme. Benim için misafirperveryüz, samimiyet ve evdeymiş gibi rahat etmek. Oğlumuz ve ben inanılmaz rahat ettik. Odalarda klima ve buzdolabı mevcut. Mutfak hemen kapısı ve kullanımı çok rahat. Ayrıca mutfak eşyaları inanılmaz derecede temiz ve kullanışlı, her şey düşünülmüş. Eksik bir şey varsa da mutlaka temin edilir. Kapınızın önünüzde kendinize ait köşk de kahvaltı yapma imkanı, yine size ait hamak da yıldızları seyretmek muhteşem bir deneyim. Açıkça yerleşim olarak denize yakın varlık, etrafındaki market ve lokantalar, burada konaklamayı daha da çekici kılıyor. Kullanıcı emeği geçen Aygül hanım'a, işletme sahibi Güliz ve Gürhan Bey'e, biricik kızları Defne'ye sonsuz teşekkürler.
@Misafir
Temmuzda gittik Eylül sonu nasip oldu.Bungalov geldiğinde beklentimiz fazla değildi.Gidip yerleşince farklı bir tatil geçireceğimiz belli oldu.Deniz 50 metre ve ılık bir su.Eylül sonu olmasına rağmen çıkmak istemedik. Evdeki ortam ise harika oldu.Tüm zaman bahçedeki otağ sofrası ve komşularımızla çay kahve muhabbeti ile beraber hiç sıkılmadan ve dolu dolu yaşam kareleri ile geçti.Olimpos araçla 15 dakika Faselis 25 dakika. Eve dönüşte sürpriz.Gürhan beyin kendi yakalayıp pişirdiği çok lezzetli balık ikramı ile mideler bayram.Arkası ise çaylar hep beraber. Bu arada Suluada turu için hatırası dolu güzel bir gün de yaşadık. Gürhan bey eşi Güliz hanım ve kızları Defne yi unutmayacağız. Eylül ayı tatil planınız varsa bir kez daha düşünün.
@Misafir
hem içten yaklaşımları hem de tüm olanaklarını biz daha güzel vakit geçirelim diye etrafı sunan harika bir aile. Samimiyetleri, içtenlikleri, açıksözlülükleri güvenilir ve aile içinde hissetmemizi sağlıyoruz. en son vedalaştığımızda Ekim'de görüşürüz diye ayrıldık. Gürhan Pansiyon'un değerli üyeleri Gürhan, eşi Güliz ve biricik Kızları Defne'ye bizi ağırladıkları için çok teşekkür ederim. adresan'da dereden yukarıya doğru çıkışınızda hava biraz daha basık oluyor. mekanda yakın olduğu için basık havadan etkilenmiyorsunuz. hatta sıcak havalar düşünüldüğünde hemen denize ulaşılması ayrıca konfor kuralları. mekan çok temiz ve el emeğiyle en küçük ayrıntısı bile düşünülmüş. biz çok memnun kaldık. selamlar de tavsiye ederim.
@Misafir
3 gece 4 gün konakladık 5 oda kiraladık kalabalık bir aile olarak gittik Elbette gördüklerini giderken Konum Kalacak odalar Temizlik Vs. Ama Gürhan bungalowa ayak bastıktan hemen sonra zerre gitmedi İlgi alaka temizlik konumu hepsi 10 numaraydi Kafamiza göre kuruluk Ve adrasana gidecekse hiç gitmeyeceğine bir mekan Her şey için çok teşekkür ederiz Yine adrasana yolumuz düşerse kesinlikle gideceğimiz tek adres Gürhan bungalov gidecek.
@Misafir
Google yorumlarını alarak gitmiştik. Tamda gördükleriniz. Temizlik, hizmet ve konum mükemmel. Gidecek olanlara tavsiye ederim. Gürhan beye, Güliz hanıma ve Aygül hanıma ayrıca buradan da teşekkür ediyoruz. Bu sene okula başlayan güzel kızları Defneye de başarı diliyoruz.