Tranquilla River House
All Information About the Facility
I am very excited to introduce Tranquilla River House, which is located in the heart of Istanbul and is the perfect option for those looking for a nature-inspired accommodation experience. While exploring this bungalow hotel, you will enjoy relaxing in a tranquil atmosphere and getting away from the hustle and bustle of the city. With both cosy rooms and mesmerising views, you can use the contact number on the side if you would like to find out more about this property. Also, don't forget to check out the price list tab to find options to suit your budget. If you're ready, let's take a journey to this peaceful getaway!
Tranquilla River House Hotel
If you want to find peace in the heart of Istanbul, in the lap of nature, this bungalow hotel is definitely worth a try. Located in a quiet, calm and peaceful atmosphere, this place offers a comfortable accommodation to its visitors. Surrounded by stunning nature views, the facility is an ideal choice for both relaxing and spending time in touch with nature.
You will feel yourself at home with the various facilities it offers to its guests, comfortable rooms and a warm service understanding. The eye-catching garden area, the opportunity to walk in nature and the time you can spend breathing the fresh air deeply makes it perfect. If you want to escape from the chaos of Istanbul and give yourself a break, this hotel is definitely my recommendation.
If you want to get more information about the hotel, you can contact the facility by using the contact number on the side. Also, if you want to get information about prices, don't forget to check the price list tab. You can plan a special holiday for yourself in this warm and friendly place to make unforgettable memories in Istanbul.
Features
Services Offered by the Facility








Conditions
Basic Rules and Conditions of the Facility
All listings on our site are integrated with otelz.com. It is not possible to make a direct reservation through our site.
We direct you to otelz.com to make a reservation and see current prices.
Check/in: 14:00 and before
Check/out: 12:00 and before
Age Restriction: +18 Under age is not accepted
Tourism Document Number: 1
Pet: Consult
Cigarette: No Smoking
Children: Free for children up to 6 years old
Comments
Comments by Guest
@Misafir
İstanbul'un kalabalığına güzel bir mola vermek için gerçekten sakin ve dinlendirici bir atmosfer. Ahşap yazlık odalar süper temiz ve iyi tasarlanmış. Ana bilgisayarlar gerçekten güzeldi! Geldiğimiz ilk gün bizi otele getirdiler ve valizlerle 25 dakika yürümemizi engellediler, bu aktivitelerin bizim için stressiz geçmesi için bize rehber ve nehirde deniz bisikleti eşliğinde dağlarda ATV turu (dörtlü) ayarladılar. ve otobüsümüzü beklerken otel lobisinde birkaç saat daha kalmamıza izin verdiler. Söyleyecek olumsuz bir noktamız yok… ve yer hakkında net bir fikir edinebilmeniz için ekteki resimlerin keyfini çıkarmanıza izin veriyoruz. ;)
@Misafir
Tranquilla'da ikinci kalışımdı. Yer daha düzenli hale gelir. Yemekler lezzetli ve çok güzel şarap seçenekleri. Nehrin yanında veya kış bahçesinin içinde ateş çukurunun yanında şarap içmek için güzel bir yer... Personel çok yardımsever ve cana yakındı, misafirperverliklerini takdir ettiler. Yakında tekrar ziyaret etmeyi umuyorum. Şehirden kaçmak ve biraz dinlenmek istiyorsanız yeri ziyaret etmelisiniz.
@Misafir
gerçekten varsa dinlenmek, rahatlamak ve harika bir ekibin olduğu bir yerden hizmet almak istiyorsanız TARANQUILLA NEHİR EVİ'ni bekliyoruz. Eşim ve ben 5 gün kaldık. Dinlendik, huzur bulduğumuz ve sanki ailemizleydik gibi rahattık. Yönetici Aygül Hanım'a, Melek Hanıma, Hulusi Bey'e, Mutfaktaki el lezzeti muhteşem usta, şefimize Sadiye Hanıma, yardımcısı Ayten Hanıma çok teşekkür ederiz. Nermin Hanımı unutmuyoruz ☺️? iyi ki iyi ki varsınız . Bizi çok mutlu ettiniz ❤️Çay saatleri, organik kahvaltıları, yemekli akşam yemekleri, sıcacık ortamı ile herkese tavsiye ediyorum. Ağva da başka gelinecek yer yok. Bu eşsiz ortamı kesinlikle yaşayın. Her odası ayrı tasarım ve masal evi gibi?? ortak alanlar tertemiz, hayvan dostu, kış bahçesi, hamakları yani tesis içinde hiç ama hiç sıkılmadan o kadar güzel vakit geçirdik ki. İnanın daha çok yazmak istiyorum ama bunu yaşamamız lazım, gerisi buraya gelince sizin tecrübeniz olacak? buraya gelen herkese iyi dinlenmeler. TRANQUILLA personelinin hepsine hem tek tek hem toplu koskocaman teşekkür ediyoruz ve minnettarız .. sizi iyi ki tanıdık ?
@Misafir
İstanbul yoğunluğundan kaçıp kafa dinlemeye gittiğimiz bir oteldi. Herkesin gezip görmesi lazım bence ağva merkeze 10 dk yeşilliklerin içinde bir otel. Muhteşem bir deneyimdi tekrar giderim idam cezası biri. Gerek kişisel ilgi gerek odaların temizliği çok olsun. Özellikle Melek hanımın ilgisi hoş sohbeti keşke her işletmede böyle çalışanlarla karşılaşabilsek . Yemekleri genel olarak başarılıydı sadece kahvaltısını biraz zayıf bulduğu onun dışında özellikle çay saatindeki ikramları 10 numara. Birkaç güzel aldığım şey vardı. Park yeri konuşması geliştirilmeli yoluna kenarına çekiyorsunuz aracınızı güvenlikli değildi. Otele hizmet ek olarak birkaç faaliyet yürütmeyi gerektiğini düşünüyorum örneğin canlı müzik tekne turu vs sadece konaklama için fiyat bir tık yüksek.
@Misafir
Çok güzel bir otel ve çok sessiz personel çok cana yakın Bu yeri tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum