Woodyville Tree Houses and Cowboy City
Tesis Hakkında Tüm Bilgiler
İstanbul'un kalabalığından uzaklaşıp doğanın kollarında huzur bulabileceğiniz bir yer arıyorsanız, Woodyville Tree Houses and Cowboy Citytam size göre! Bu eşsiz bungalov oteli ziyaret ettiğimde, sunduğu doğal güzelliklerin ve nostaljik atmosferin beni nasıl etkilediğine tanık oldum. Sıcak ve samimi bir ortamda, konforlu konaklama imkanlarıyla dolu bu tesiste, hem dinlenip hem de keyif alabileceğiniz birçok aktivite mevcut. Eğer Woodyville Tree Houses and Cowboy City hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, yan tarafta bulunan iletişim numarasını kullanarak detayları öğrenebilirsiniz. Hadi, bu harika deneyimi birlikte keşfedelim!
Woodyville Tree Houses and Cowboy City Otel
İstanbul'un kalbinde, doğa ile iç içe olmanın keyfini çıkarabileceğiniz benzersiz bir deneyim arıyorsanız, Woodyville Tree Houses and Cowboy City tam da aradığınız yer olabilir. Bu bungalov otel, çizimlerden fırlamış gibi görünen ahşap evleriyle, hem çocuklar hem de yetişkinler için unutulmaz bir kaçamak sunuyor.
Otelin tasarımı, doğal malzemeleri kullanarak sizin için gerçekten samimi ve rahat bir atmosfer oluşturmaya odaklanıyor. Her bir bungalov, konforlu bir konaklama sağlamak için modern olanaklarla donatılmış. Güne kuş cıvıltıları eşliğinde uyanmak harika bir duygu, değil mi? Dışarıda yeşil doğanın içinde yer alan bu harika mekan, stresli şehir yaşamından kaçmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.
Ayrıca, burada sadece konaklama imkanı değil, aynı zamanda çeşitli aktivite seçenekleri de mevcut. Doğa yürüyüşleri, bisiklet turları ve hatta atlı safariler gibi etkinlikler sayesinde, gününüzü dolu dolu geçirebilirsiniz. Eğer şehirlerin kalabalığından uzak bir tatil arıyorsanız, bu oteli kesinlikle değerlendirmenizi öneririm. Daha fazla bilgi ve fiyatlar için yan tarafta bulunan iletişim numarasını kullanarak tesisle irtibata geçebilirsiniz.
Eşsiz atmosferi ve sunduğu olanakları ile bu otel, seyahatseverler için harika bir destinasyon. Unutulmaz anılar biriktirmek için çantanızı toplayıp buraya doğru yola çıkmaya ne dersiniz?
Özellikler
Tesisin Sunduğu Hizmetler








Koşullar
Tesisin Temel Kural ve Koşullar
Sitemizde bulunan tüm ilanlar otelz.com ile entegreli şekilde çalışmaktadır. Sitemiz üzerinden doğrudan rezervasyon yapmanız mümkün değildir.
Rezervasyon yapmak ve güncel fiyatları görmek için sizi otelz.com sitesine yönlendiririz.
Check/in: En erken saat 14:00 ve sonrası
Check/out: En geç saat 12:00 ve öncesi
Yaş Kısıtlaması: +18 Yaş altı kabul edilmez
Turizm Belge Numarası: 1
Evcil Hayvan: Sorunuz
Sigara: Sigara İçilmez
Çocuklar: 6 yaşına kadar ücretsiz
Yorumlar
Misafir Tarafından Yapılan Yorumlar
@Misafir
Güzel manzara, güzel plaj, güzel havuzlar, güzel doğa. Burayı yapan kişi harika bir iş çıkardı, ancak onu yöneten insanlar her şeyi mahvediyor. Odalardaki her şeyin bakıma ihtiyacı var. Bir yatak odası ve bir yatak odası artı oturma odası, 2 birim aldık, yenilemenin pahalı olduğunu ve mevcut durumun buna izin vermeyebileceğini biliyorum, ancak burada ihtiyacınız olan şey odaların içinden geçecek, pencereleri, ışık perdelerini ve temel şeyleri tamir edecek bir bakım elemanı. , bu ileriye doğru iyi bir adım olabilir. Bunun dışında personel sosyal değildi ama oldukça cana yakındı ve konuklar çoğu Türk insanının olduğu gibi harika ve misafirperverdi..
@Misafir
Denize yürüme mesafesinde çocuklar için uygun . Sessiz sakin bir yer . Kamp yapabilir,karavanla konaklayabilirlerseniz o anlarda konaklayabilirsiniz. Neden puanı düşük anlama. Her gitmemiz de mutlaka içeriyi turlarım oldukça cana yakın bir işletme sevdiğimiz ve çok beğendiğimiz bir mekan . Kamp alanı çok cici karavanlar için olan alanı daha da geliştirmelerini umut ediyorum
@Misafir
Öncelikle İstanbul'a yakın olup, deniz ve yeşilliğin tadını bu kadar rahat çıkarabileceğiniz başka bir tesis bilmiyorum. Elektrik, tuvalet ve bir tesiste olması gereken tüm ihtiyaçlar düşünülmüş. Doğayı gerçekten seviyorsanuz ve kafa dinlemek istiyorsanuz görmenizi tavsiye ederim.
@Misafir
53 yıllık nesilden nesile aktarılan Bi işletme. Avustralya ya da yaşamış avukat Bi amcanın şu an 83 yaşında kendisi zamanında ufak Bi arsa alıp sonra yavaş yavaş büyüterek Avusturya da gördüğü kovboy kasabalarından ilham alarak burayı da Kızılderili ve kovboy tarzı Bi işletme haline getirmiş ve çokta güzel olmuş iyi ki yapmış. Bize gelirsek Bungalov evde iki gün kaldık açık büfe kahvaltı dahil iki kişi 1400 TL ödedik. Bence değer çünkü odalar gayet temiz ve otantik. Açıkbüfekahvaltı bence yeterli çeşit çoktu . Havuz temiz manzaralı. Karışan yok herkes kendi halinde güzelce takılıyor. Önünde deniz var ama işletmeye ait değil belediyenin yeri şezlong ve şemsiye kira ücreti vermeniz lazım. Voleybol futbol oynamak için çok güzel yeşil alanı var. Mangal yakmak için özel alan ayrılmış. Heryer de hamak salıncak var isteyen kullanabilir. Damsız girilmiyor. İşletme müdür Faik bey İlgili iyi Bi İnsan herşey güzeldi her yaz favori mekenım olacak.